Τα δύο… συνεταιράκια της Stoiximan, Μπόμπολας και Μάρης «καίγονται» για να αρπάξουν τον ΔΟΛ

0

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στο παρασκήνιο που αφορούν το μέλλον του ΔΟΛ.

Όπως όλα δείχνουν είναι σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο υφαρπαγής περιουσιακών στοιχείων και ιστορικών τίτλων από επιχειρηματικούς γόνους και στοιχηματατζήδες (που υποδύονται ενίοτε και τους εκδότες) με τις ευλογίες του Μαξίμου.

Τα δύο συνεταιράκια της Stoiximan.gr Φ. Μπόμπολας και Δ. Μάρης (άραγε σε ποια φάση να βρίσκεται η υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για τα 35 «ορφανά» εκατομμύρια του Μάρη;) αναζητούν τρόπο να ΑΡΠΑΞΟΥΝ τον ΔΟΛ από τον Σταύρο Ψυχάρη – που βεβαίως δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη.

Το σενάριο μεταξύ άλλων προβλέπει, συγχώνευση ΔΟΛ – Πήγασου, τα πιεστήρια της ΙΡΙΔΑΣ, τα ραδιόφωνα και κοινό δημοσιογραφικό «μάνατζμεντ» του νέου ομίλου, υπό την υψηλή εποπτεία του Μουλόπουλου και της Κουμουνδούρου   

Παράλληλα Τραπεζίτες πιέζονται από το Μαξίμου να συναινέσουν στο Business Plan της «σωτηρίας του ΔΟΛ» που έχουν έτοιμο τα δύο συνεταιράκια του Τζόγου, την ίδια στιγμή που αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο σχεδίου αναδιάρθρωσης δανείων του ΔΟΛ με την συμμετοχή του Σταύρου Ψυχάρη.

Βεβαίως το εύλογο ερώτημα που τίθεται προς τους Τραπεζίτες είναι, πως είναι δυνατόν να ξαναδανείσουν εταιρεία που συμμετέχει ο Φώτης Μπόμπολας, με τον τεράστιο προσωπικό δανεισμό, τμήμα του οποίου-  όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στην Βουλή –  δεν εξυπηρετείτε.

Αλλά και ποιες θα είναι και οι προσωπικές εγγυήσεις του Μάρη…

Το θέμα όμως μαθαίνουμε παρακολουθεί πολύ στενά η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο οποίος οφείλει κατά την άποψη μας να στείλει και ένα καθαρό μήνυμα (δημόσια ή ιδιωτικά) προς τους Τραπεζίτες πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη και με σειρά αστικών και ποινικών ευθυνών κακουργηματικής φύσεως εάν βάλουν τις υπογραφές τους σε ένα σχέδιο αρπαγής του ΔΟΛ με «εντολή Μαξίμου»…

Η.ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Δείτε τι γράφει σήμερα για τις επαφές Μπόμπολα- Μάρη η «Εφημερίδα των Συντακτών» 

Συνεχίζονται και εντείνονται, όπως όλα δείχνουν, οι διεργασίες μεταξύ επιχειρηματιών του κλάδου των ΜΜΕ, στις οποίες εξετάζονται σενάρια για πιθανή εμπλοκή τους στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις με τις τρεις τράπεζες Εθνική, ALPHA και Πειραιώς να καταγγέλλουν και να κάνουν απαιτητά τα κοινοπρακτικά δάνεια του συγκροτήματος.

Κίνηση που συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα δάνεια που έχει ο ΔΟΛ με κάθε μία ξεχωριστά, ενώ παράλληλα μπλοκάρονται οι λογαριασμοί του συγκροτήματος με τις τράπεζες να θέτουν εκτός διοίκησης τον Σταύρο Ψυχάρη.

Χθες φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε άλλη μια συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα του «Πήγασου» Φώτη Μπόμπολα και του ιδιοκτήτη της «24 Media» Δημήτρη Μάρη.

Η συνάντηση επιβεβαιώνεται, όχι όμως και η παρουσία άλλου προσώπου πρώην τραπεζικού στελέχους, όπως αρχικά υπήρξαν σχετικές πληροφορίες.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα ήταν μια επιχειρηματική συνάντηση που ήταν «προγραμματισμένη από καιρό και στην οποία δεν μετείχε κανείς τρίτος».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάντως, εξετάστηκαν πιθανά χρηματοδοτικά σενάρια για την επόμενη φάση του ΔΟΛ χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.

Φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει εκ νέου η εξέταση του ενδεχομένου συγχώνευσης «Πήγασου – ΔΟΛ», κάτι που συζητήθηκε και στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε ποτέ.

Οι διερευνητικές επαφές φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα…

 

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ