Ρέγκλινγκ σε Τσίπρα: Η Ελλάδα θα γίνει success story αλλά θέλει δουλειά ακόμη

0

Mε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός, στην αρχή του διαλόγου του με τον κ. Ρέγκλινγκ μπροστά στις κάμερες δήλωσε πως αισθάνεται «σαν ένας σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες. Έχουμε ταυτόχρονα τη διαπραγμάτευση για το θέμα του δανείου και για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων», είπε στην αρχή του διαλόγου του με τον κ. Ρέγκλινγκ ο πρωθυπουργός, αναφέρει το newmoney.

«Ελπίζω, όπως χθες που είχαμε μια καλή λύση, να έχουμε και την άλλη εβδομάδα μια λύση στο πιο σημαντικό ζήτημα των τελευταίων χρόνων για τη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
«Τα τελευταία χρόνια έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο, ύστερα από επίπονες μεταρρυθμίσεις. Η εικόνα της χώρας άλλαξε, βρισκόμαστε πλέον κοντά σε μια λύση που θα είναι αντάξια των θυσιών και των προσπαθειών που κατέβαλε η Ελλάδα», επεσήμανε.

Από την πλευρά του, ο Κλάους Ρέγκλιγνκ σημείωσε πως η Ελλάδα θα γίνει το πρώτο success story της Ευρωζώνης, κάτι για το οποίο χρειάστηκε πολλή δουλειά και θα χρειαστεί κι άλλη.

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ