Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες ώρες δεν «κολλάει» το Taxisnet

0

Μπορεί να έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη λήξη της προθεσμίας των φετινών δηλώσεων, πλην όμως έχουν ανακύψει προβλήματα σε ορισμένους κωδικούς όσο και στο ίδιο Taxisnet.

Λογιστές και φοροτεχνικοί έχουν ήδη υποβάλει αίτημα παράτασης της προθεσμίας της 30ής Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου, καταγράφοντας τις αρρυθμίες στη λειτουργία του Taxis έως τα προβλήματα στη δήλωση των φιλοξενουμένων, αναφέρει το in.gr.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) σε επιστολή της προς την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, κατέγραψε τα προβλήματα που παρουσιάζει το Taxisnet κατά την υποβολή των δηλώσεων, μεταξύ των οποίων τεχνικά προβλήματα κυρίως στις 11:00 το πρωί και μερικές φορές ανά περιοχές, κάνοντας αδύνατη όχι μόνο την υποβολή ή την προσωρινή αποθήκευση των φορολογικών δηλώσεων, αλλά ακόμα και το άνοιγμα της εκάστοτε σελίδας.

Συγκεκριμένα από τις 09:00-11:00 το Τaxisνετ… σέρνεται, μεταξύ 11:00-13:00 το Taxis υπολειτουργεί με αποτέλεσμα καθημερινά οι δηλώσεις να στέλνονται από το μεσημέρι και μετά.

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ