Σαμαράς στα «Παραπολιτικά»: «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς»

0

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαµαράς, ανοίγει τα χαρτιά του στα «Παραπολιτικά» και στον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη, µιλώντας για το εξάμηνο Βαρουφάκη, την υπόθεση της Novartis, το κλείσιµο της ΕΡΤ και την απόφαση να µην παραδώσει το Μαξίµουστον Τσίπρα, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόµενο για συγκρότηση Ειδικού Δικαστηρίου µε απόφαση της επόµενης Βουλής.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει ότι«οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν» και διαμηνύει ότι «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς», συμπληρώνει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι θα αποκαλύψει τη συμμορία της Novartis. 

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκραίας αναφέρεται και στο θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μετανιώνει που έκλεισε (εκείνη) την ΕΡΤ».

Όσον αφορά την απόφασή του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι «σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό των Σκοπίων, αναφέρει ότι «τελεσίγραφο από τους ξένους δίνεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».  

Μιλώντας για την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο Αντώνης Σαμαράςσημειώνει ότι θεωρεί απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική Επιτροπή για αυτήν την περίοδο.

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ