Κινητικότητα: Παράταση στην υποβολή αιτημάτων από τους Φορείς

0

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, έληγε το πρώτο στάδιο του Α’ κύκλου Κινητικότητας για το 2019, δηλαδή η διαδικασία υποβολή αιτημάτων από τους Φορείς με στόχο τη μετάταξη ή τη απόσπαση υπαλλήλων.

Ωστόσο με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της “Απογραφής” (www.apografi.gov.gr) αναφέρει ότι δόθηκε παράταση, ορίζοντας ως νέα προθεσμία την 15η Απριλίου 2019 στις 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο Α’ κύκλος του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ΕΣΚ) για το τρέχον έτος, αναφέρει το aftodioikisi.gr.

Η προαναφερθείσα Εγκύκλιος, που αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την υλοποίησή του, απευθυνόταν και στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, τα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συνοπτικά, τα στάδια εκάστου μπορούν να περιγραφούν ως εξής: 1) Υποβολή αιτημάτων πλήρωσης θέσεων/κάλυψης αναγκών από τους Φορείς Υποδοχής, 2) Αξιολόγηση αιτημάτων από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, 3) Ανακοίνωση των προς κάλυψη θέσεων και αναγκών, 4) Υποβολή αιτήσεων μετακίνησης από τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, 5) Έλεγχος προϋποθέσεων μετακίνησης από τους Φορείς Προέλευσης, 6) Αξιολόγηση αιτήσεων από τα τριμελή όργανα των Φορέων Υποδοχής, 7) Οριστικοποίηση/υλοποίηση της μετακίνησης.

Share.

Comments are closed.