Κακουργηματική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα κατά γνωστού “στοιχηματατζή”

0

Πηγή: 24betgr.com

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για φοροδιαφυγή μαμούθ εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντιμετωπίζει γνωστός ιδιοκτήτης εταιρείας στοιχημάτων ο οποίος δραστηριοποιείται παράλληλα και στα μέσα ενημέρωσης.

Η δίωξη έχει ασκηθεί από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς μετά από  πολύχρονη έρευνα από την οποία προέκυψαν στοιχεία φωτιά που τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο τη μεγάλη απάτη.

Εκτός από την εισαγγελική δίωξη οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν αρχίσει μεγάλη έρευνα στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας γιατί έχουν προκύψει νέα στοιχεία για εμπλοκή του σε νέα υπόθεση φοροδιαφυγής μέσω ελεγχομένων από τον ίδιο εταιρειών με έδρα τον Παναμά.

Για την υπόθεση φοροδιαφυγής  που ασκήθηκε δίωξη ο ιδιοκτήτης της στοιχηματικής εταιρείας χρησιμοποίησε ως πλυντήριο εταιρείες στην Κύπρο.

Με διάφορα εικονικά συμβόλαια εξαφάνισε εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της στοιχηματικής εταιρείας στην Ελλάδα και στη συνέχεια κάποια από αυτά επέστρεψαν πίσω αφού είχε προηγηθεί το σχετικό ξέπλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών θα επεκταθούν και σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες που για δεκαετίες λειτουργούν ασύδοτα ενέχονται σε όργιο φοροδιαφυγής έχοντας στήσει τα παραρτήματα στον Παναμά και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ