Τα κολπάκια του ΣΥΡΙΖΑ και η ημερομηνία των εθνικών εκλογών!

0

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγισαν, και η οργή του κόσμου ξεχειλίζει.

Στο Μέγαρο Μαξίμου απεργάζονται τα τελευταία σχέδια για τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών!

Του Σπύρου Καπράλου

Κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δημιουργήσουν σύγχυση στο πότε ακριβώς ο κ. Τσίπρας θα πατήσει το κουμπί της αναχώρησης για τα έδρανα της Αντιπολίτευσης. Ή καλύτερα, για το πότε ο ίδιος θα αποφασίσει να απαλλάξει τη χώρα από την διακυβέρνηση του, για πολλούς Έλληνες τη χειρότερη που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Το κλίμα έχει βαρύνει για τον ετερόκλητο κυβερνητικό σχηματισμό, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό που έχουν προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις στους ΑΝΕΛ, αλλά και σε ένα κεντροαριστερό ακροατήριο με βαθιά πατριωτική παράδοση.

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγισαν… και η οργή του κόσμου ξεχειλίζει διότι τον χτύπησαν στο μαλακό του υπογάστριο, την εθνική του συνείδηση. Μετά τις πρόσφατες ειδήσεις στην οικονομία, το τέταρτο μνημόνιο και τη σκληρή εποπτεία που το συνοδεύει, την αύξηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα, το κρεσέντο ψεμάτων καθ΄ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για την κυβέρνηση χαρακτηρίζεται ως μη αναστρέψιμη.

Και τώρα ψάχνουν το timing! «Πότε θα χάσουμε με μικρότερη διαφορά» αναρωτιούνται οι ινστρούκτορες του πως κάνουμε το άσπρο μαύρο…. Κάνουν μία απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν την προδιαγεγραμμένη πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, μήπως και αποτρέψουν την αυτοδυναμία. Μάταια. Αυτό δεν είναι πλέον στα χέρια τους, αλλά στα χέρια του ελληνικού λαού που επιθυμεί το συντομότερο δυνατόν την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, την αναπτέρωση του ηθικού, την αναζωπύρωση της ελπίδας!

Κοντολογίς, δεν σώζονται με πονηρές τροπολογίες, με διενέργεια διπλών ή τριπλών εκλογών. Έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο με την αξιοπιστία και την αλήθεια. Οι πολίτες διαθέτουν και την κρίση και την ωριμότητα να το καταλάβουν. Διαθέτουν IQπολύ μεγαλύτερο από εκείνο που τους αποδίδουν οι σχεδιαστές της πόλωσης και του διχασμού.

Τα πράγματα έχουν πάρει τροχιά αλλαγής. Και όσο συντομότερο έλθει αυτή η πολυπόθητη αλλαγή, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και τους πολίτες της! Ας το πάρουν απόφαση. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί μια ισχυρή διακυβέρνηση που θα βάλει τη χώρα σε νέα πορεία! Τελεία και παύλα.

*O Σπύρος Καπράλος είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Share.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ