ΑΑΔΕ: Επιστροφή χρημάτων σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτωv

0

Η ΑΑΔΕ  αποφάσισε να επέμβει άμεσα και να δώσει λύση σε μια αδικία σε βάρος πολιτών, ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Ειδικότερα αναφερόμαστε στους ιδιοκτήτες των υβριδικών αυτοκινήτων οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταβάλλουν Τέλη Κυκλοφορίας στα οχήματά τους ενώ εκείνα εξαιρούνται των Τελών Κυκλοφορίας δηλαδή έχουν Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Μέχρι πρότινος οι πολίτες και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατέφευγαν στα Μέσα Ενημέρωσης για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους μην τυχόν και ευαισθητοποιηθεί κάποιο στέλεχος από τον ευρύτερο Δημόσιο Φορέα και λυθεί το πρόβλημά με πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας.

Τώρα όπως αποδεικνύεται τα στελέχη που βρίσκονται υπό την νέα πολιτική ηγεσία φαίνεται ότι θέλουν να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών και φορολογουμένων. Η Προϊσταμένη της Φορολογικής Περιφέρειας Αθηνών  θέλησε να ερευνήσει τις περιπτώσεις και όπου διαπιστωθεί το λάθος να διορθωθεί άμεσα, αναφέρει τo newsauto!

Οι καταναλωτές που έχουν ήδη πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας στα υβριδικά αυτοκίνητά τους προφανώς μετά το πέρας της έρευνας θα καλεστούν από τις κατά τόπους εφορίες ώστε να βεβαιωθεί η επιστροφή των χρημάτων τους. Αν προκύψει οποιαδήποτε πρόβλημα το στέλεχος της ΑΑΔΕ θα μας ενημερώσει για τα περαιτέρω.

Πάντως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα στελέχη της ΑΑΔΕ ενεργούν προς όφελος των φορολογουμένων και δη ιδιοκτητών αυτοκινήτων άμεσα καταργώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες του παρελθόντος όπου ο πολίτης δεν έβρισκε ποτέ το δίκιο του πολεμώντας το «τέρας της γραφειοκρατίας».

Share.

Comments are closed.