Έρευνα: Ποιες ηλικίες κάνουν ένα βήμα περισσότερο στο σεξ

0

Μία νέα μελέτη και μάλιστα από γνωστή εφαρμογή γνωριμιών ανατρέπει έναν ακόμα μύθο για το σεξ.

Συγκεκριμέναέρευναδιαπίστωσε ότι το 62% των άνω των 50 ετών ανθρώπων είχε λιγότερες αναστολές στην κρεβατοκάμαρα σε σχέση με παλαιότερακαι μια ακόρεστη διάθεση για σεξ, κάτι που τους οδηγούσε να γίνουν πιο τολμηροί και δεκτικοί σε νέες στάσειςπειραματισμούς και σεξουαλικές συμπεριφορές.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 6.000 χρήστες εφαρμογής γνωριμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτέλεσε μέρος μιας εκστρατείας υπέρ της σεξουαλικότητας σε προχωρημένες ηλικίες.

Ωστόσοπολλοί ερωτηθέντες δεν φάνηκαν να κάνουν τις σωστές επιλογές σε σχέση με την υγεία τους.

Περισσότεροι από τους μισούς δεν χρησιμοποιούν κανένα είδος προστασίαςενώ το 80% των ερωτηθέντων φαίνεται να μην έχει ελεγχθεί ποτέ για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι άνω των 50 ετών είχαν κατά μέσο όρο τρεις σταθερούς σεξουαλικούς συντρόφουςενώ υπήρχε και ένα 4% που ανέφερε αριθμό άνω των δέκα συντρόφων με τους οποίους είχαν επαφές.

Άνδρες και γυναίκες άνω των 50 φαίνεται να απολαμβάνουν το τολμηρό σεξνα ξέρουν τι θέλουν και να αισθάνονται άνετοι με το σώμα τουςχωρίς μάλιστα να διστάζουν να ριψοκινδυνεύουν.

Share.

Comments are closed.