• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Ξεκινάει ο 4ος κύκλος του Project Future σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης
Ειδήσεις

Ξεκινάει ο 4ος κύκλος του Project Future σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

4 Μαρτίου, 2020Updated:4 Μαρτίου, 2020Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Τράπεζα Πειραιώς, υποστηρίζοντας ουσιαστικά και με συνέπεια τους νέους, υλοποιεί και διευρύνει το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Project Future. Ο 4ος κύκλος του προγράμματος πραγματοποιείται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Project Future δίνει σε νέους πτυχιούχους τα εφόδια και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Στους τρεις κύκλους που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, περίπου 1.100 νέοι εκπαιδεύτηκαν μέσω του Project Future και του ReGeneration, ενώ περισσότεροι από 460 εξειδικεύτηκαν μέσα από τις στοχευμένες εκπαιδεύσεις του Project Future τον 1ο χρόνο.

Tο 70% των νέων που έλαβε εξειδικευμένη εκπαίδευση έχει βρει εργασία σε μία από τις 500 συνεργαζόμενες εταιρείες και το 90% αυτών συνεχίζει να εργάζεται και μετά το πρώτο εξάμηνο απασχόλησης, ενώ η διαδικασία τοποθέτησης είναι δυναμική και το ποσοστό αυξάνεται συνεχώς.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, με αφορμή την έναρξη του 4ου κύκλου, «η Τράπεζα Πειραιώς στέκεται ουσιαστικά δίπλα στους νέους της χώρας με το Project Future, το οποίο ξεκινήσαμε το 2018 και σταθερά διευρύνουμε. Η επιτυχία του προγράμματος αποτυπώνεται στο υψηλό ποσοστό απορρόφησης των νέων στην αγορά εργασίας και στο γεγονός ότι εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν πιστέψει σε αυτό, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε τους νέους».

Το Project Future γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, δίνοντας την δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν εξειδίκευση, να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά, και να βρουν μια θέση εργασίας. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, ενώ πολύτιμη είναι και η συμβολή της Google, του Facebook και της Code.Hub, του BCA, του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας του Ομίλου Πειραιώς Εξέλιξη, της ΕΑΣΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για τον 4ο κύκλο του προγράμματος οι νέοι πτυχιούχοι έχουν την δυνατότητα να εξειδικευτούν, στην Αθήνα στους τομείς Data and Decision Science, Digital Marketing, .Net, Mobile Apps Development|Android, στη Θεσσαλονίκη σε Data and Decision Science και .Net, και στο Ηράκλειο Κρήτης στο Supply Chain.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 4ο κύκλο υποβάλλονται από τις 4 Μαρτίου 2020, στην ιστοσελίδα https://www.projectfuture.gr.

Project Future
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΚοινωνικός τουρισμός 2020: Όροι και προϋποθέσεις
Next Article Κομισιόν: Τα ελληνικά σύνορα είναι τα ευρωπαϊκά σύνορα

Related Posts

Metlen: Ανεβάζει τον πήχη στα 61,5 ευρώ η Piraeus Securities - Διατηρεί τη σύσταση buy

2 Ιουλίου, 2025

Κ. Χατζηδάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης η πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών

2 Ιουλίου, 2025

Στο 1,7% η απόδοση για τα τρίμηνα έντοκα - Υπερκάλυψη 2,53 φορές

2 Ιουλίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.