Έρευνα: Οι άνδρες που «παίζουν» έχουν πιο πολλές ελπίδες για σεξ

0

Έρευνες έχουν δείξει πως αν η γυναίκα δεν βρίσκει πραγματικά πολύ ελκυστικό τον άνδραπου έχει απέναντί της τότε δεν θα δεχθεί να κάνει περιστασιακό σεξ.

Αν εκείνη δεν ενδιαφέρεται λοιπόν, τίποτα δεν θα συμβεί, κυρίως μάλιστα όταν ο άνδρας δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κάνει σεξ με οποιανδήποτε, οποτεδήποτε.

Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται η ενστικτώδης αντίδραση των ανδρών, οι οποίοι συχνά παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται... λιγότερο για ερωτική επαφή, από ό,τι πραγματικά τους ενδιαφέρει.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ ανδρών και γυναικών καθώς τα μηνύματα που στέλνουν ένας στον άλλο ενδέχεται να είναι διαφορετικά από τις αληθινές τους προθέσεις», λένε οι ερευνητές μίας νέας μελέτης. Οι άνδρες που αναφέρουν ότι επιθυμούν πολύ να κάνουνσεξ, επιλέγουν να στέλνουν μηνύματα μειωμένου ενδιαφέροντος. Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες ενδέχεται να προσποιηθούν ότι ενδιαφέρονται λίγο περισσότερο από την πραγματικότητα, σύμφωνα με τη μελέτη.

«Πιστεύουμε πως αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να κρατήσουν την προσοχή του άνδρα για μεγαλύτερο διάστημα», δήλωσε επικεφαλής στο Τμήμα Ψυχολογίας Νορβηγικού Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Share.

Comments are closed.