Έρχονται 730 θέσεις μονίμων στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

0

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενέκρινε το πρώτο αίτημα του υπουργείου για την κάλυψη 730 Ελεγκτών Εφοριακών και πτυχιούχων Πληροφορικής στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Οι θέσεις θα καλυφθούν σταδιακά και πιθανότατα μετά από γραπτό διαγωνισμό, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν υψηλού επιπέδου προσόντα.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, αλλά και εμπειρία στο Φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία, στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική ή στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Δεκτοί θα γίνουν επίσης υποψήφιοι με μεταπτυχιακό τίτλο στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα. Αλλα προσόντα που θα συμβάλουν στη διεκδίκηση των θέσεων είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Στο μεταξύ, ένα βήμα πιο κοντά στην έκδοση βρίσκεται ένας ακόμα διαγωνισμός για την κάλυψη στην ίδια υπηρεσία 29 θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας ΠΕ Χημικών. Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί άμεσα -ακόμα και μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου- καθώς έχουν ήδη καθοριστεί οι θέσεις για άτομα ειδικών κατηγοριών, τα οποία προστατεύονται από τον νόμο 2643/1998. Πρόκειται για μία θέση ΑμεΑ και μία θέση Τριτέκνου ή μέλους τρίτεκνης οικογένειας.

Share.

Comments are closed.