Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Γιούνκερ

0

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δείχνει να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, ενώ ομάδα βοηθών προσπαθεί να τον στηρίξει, ενώ έδινε το "παρών" σε διεθνή σύνοδο.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν παραπάτησε σε σκάλα ενώ ένας άνδρας προσπαθεί αν τον συγκρατήσει από πίσω ενώ δίπλα του στέκεται μια γυναίκα που βάζει το σώμα της αντίβαρο ώστε να συγκρατήσει την πτώση του Γιούνκερ.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ βρισκόταν στη Σύνοδο Αφρικής - Ευρώπης, που διοργανώθηκε στο Παλάτι των Αψβούργων στη Βιέννη όπου συζητήθηκαν καίρια ζητήματα όπως η οικονομική ανάπτυξη και η μετανάστευση.

Η απάντηση της Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τους υπαινιγμούς ότι ο επικεφαλής της, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μετά τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να σκοντάφτει σε δεξίωση στη Βιέννη.

"Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση", δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

"Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη δραστηριότητα από χθες το βράδυ", πρόσθεσε η αξιωματούχος, αναφερόμενη στην παρουσία του 64χρονου Γιούνκερ σε φόρουμ που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βιέννης με ηγέτες αφρικανικών χωρών.

Η Μίνα Αντρέεβα σημείωσε ότι μόλις μίλησε με τον ίδιο και ότι "είναι πολύ καλά", ενώ προσέθεσε ότι ο Γιούνκερ, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

Share.

Comments are closed.