Βραδιά βραβεύσεων από την Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου – «Ξεπερνώντας τα όρια μας!»

0

H Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου και η Εθνική Γενικών Ασφαλειών Κύπρου γιόρτασαν, στις 24 Μαΐου, το έκτο συνεχόμενο έτος ανάπτυξης των εργασιών τους, με μια μοναδική βραδιά Βραβεύσεων στο ξενοδοχείο Four  Seasons στη Λεμεσό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων, κα  Βικτώρια Νάταρ, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιρειών και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Χρίστος Χριστοδούλου, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Δημοσθένης Τζιάζας, αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2018 κατά το οποίο οι προσπάθειες του Δικτύου Πωλήσεων απέδωσαν διψήφια ποσοστιαία αύξηση νέας παραγωγής η οποία έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο στην έως σήμερα πορεία της Εταιρείας.

Παράλληλα, η ανοδική τάση συνεχίζεται το 2019 υποστηρίζοντας πλήρως την φράση «Ξεπερνώντας τα όρια μας» η οποία αποτέλεσε το θέμα της βραδιάς.

Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ.Ελευθέριος Βασιλείου, τόνισε ότι η ευημερία της Εταιρείας βασίζεται στην αρμονική συνεργασία του Δικτύου Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού.

Τα διαρκώς ενισχυόμενα αποτελέσματα των τελευταίων ετών και ιδιαίτερα ο Δείκτης

Φερεγγυότητας μαρτυρούν την οικονομική υγεία της Εταιρείας τόσο σύμφωνα με τα δεδομένα της Κυπριακής Αγοράς όσο και με διεθνή κριτήρια. Οι δυνατότητες και η θέληση των ανθρώπων της Εταιρείας αποτελούν τις βάσεις για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας της ξεπερνώντας κάθε χρόνο τα όρια που έχουν τεθεί το προηγούμενο έτος. 

Στο δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, υπογράμμισε το γεγονός ότι τα τελευταία 7 χρόνια  η Εταιρεία στην Κύπρο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο από κάθε άποψη.

Παρά την αστάθεια του γενικότερου περιβάλλοντος, η Εθνική Ασφαλιστική στην Κύπρο όπως και στην Ελλάδα ξεπερνά τα εμπόδια και χαλυβδώνεται, αντιμετωπίζοντας τις όποιες αντίξοες συνθήκες με επιτυχία.

Εξέφρασε τη συνεχιζόμενη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση του μετόχου στο όραμα της Διοίκησης της Εταιρείας στην Κύπρο για τα επόμενα χρόνια και συνεχάρη το Δίκτυο Πωλήσεων και το Διοικητικό Προσωπικό ευχόμενος ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την επόμενη χρονιά.

ethniki-asfalistiki-kyprou-1

ethniki-asfalistiki-kyprou-1

 

Share.

Comments are closed.