Διέλυσαν οικονομία και ασφαλιστικό και τα ρίχνουν στον... Στουρνάρα!

0

Το θράσος των απερχόμενων τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ και η έφεση τους στα fake news έβαλαν και πάλι στο κάδρο της κριτικής τον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κεντρικός τραπεζίτης μιλώντας στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδοςαναφέρθηκε στην κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Οι καθηλωμένοι ρυθμοί ανάπτυξης, οι χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι, οι περιορισμένες επενδύσεις και η γήρανση του πληθυσμού σε συνδυασμό με το "πατατράκ' του 2015, οδηγούν το ασφαλιστικό πρόβλημα της Ελλάδος σε αδιέξοδο και καθιστούν ως μονόδρομο τη δραστηριοποίηση του ιδιωτικού πυλώνα.

Η ανάλυση της δυσμενούς κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σύστημα, δεν άρεσε στους Συριζαίους, οι οποίοι πικραμένοι από την ήττα της περασμένης Κυριακής, άρχισαν να βγάζουν ανακοινώσεις περί λιτότητας δια χειρός Στουρνάρα, την οποία θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία, εφόσον γίνει Κυβέρνηση.

Οι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί τη ζημιά που έχουν κάνει, δεν ξέρουν τι είναι η συγγνώμη και κυρίως δεν μπορούν να ακούσουν τις... καμπάνες που ηχούν για την πορεία της χώρας.

* Δημοσιεύτηκε στο “Καρφί” του Σαββατοκύριακου

Share.

Comments are closed.