Ζητείται γαμπρός: Η απίστευτη αγγελία πατέρα – Δίνει προίκα 290.000 ευρώ

0

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και ολόκληρη την ακίνητη περιουσία του προσφέρει πολυεκατομμυριούχος γαιοκτήμονας στην Ταϊλάνδη, αναζητώντας τον ιδανικό γαμπρό για την 26χρονη μικρότερη κόρη του.

Ο 58χρονος Arnon Rodthong, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου αγροκτήματος φρούτων στην Ταϊλάνδη, αποφάσισε να πάρει στα χέρια του το μέλλον της 26χρονης κόρης του, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Παρά το γεγονός ότι στην Ταϊλάνδη συνηθίζεται ο γαμπρός να προσφέρει προίκα στη νύφη, ο 58χρονος Arnon Rodthong θα δωρίσει στο γαμπρό περίπου 290.000 ευρώ, τα ακίνητά του μεταξύ των οποίων και το αγρόκτημα φρούτων, αναφέρει το in.gr.

Ο Rodthong αναφέρει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την εθνικότητα του επιτυχημένου «συζύγου» – εφόσον «εργάζεται σκληρά και κάνει την κόρη του ευτυχισμένη».

«Θέλω κάποιον να φροντίσει την επιχείρησή μου. Δεν θέλω ένα άτομο με πτυχίο ή πτυχίο φιλόσοφου. Θέλω έναν επιμελή άνθρωπο. Απλώς θέλω κάποιον να δουλεύει σκληρά. Αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.

Η 26χρονη κόρη του Rodthong, υποστήριξε από τη μεριά της ότι δεν γνώριζε τίποτα για την πρωτοβουλία αυτή του πατέρα της, όμως, όταν την έμαθε, δήλωσε έτοιμη να δεχτεί τον γαμπρό που θα επιλέξει για εκείνη. Σημείωσε δε, ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την προίκα της, προκειμένου να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στην Κορέα.

Αν και ο λόγος για τον οποίον ο 58χρονος πολυεκατομμυριούχος, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή για τον κατάλληλο γαμπρό για την κόρη του,  ο Arnon Rodthong φαίνεται να είναι διατεθειμένος να τα αλλάξει όλα προκειμένου να αποκτήσει η κόρη του άντρα, και φυσικά διάδοχη κατάσταση που θα διατηρήσει την περιουσία του…

Share.

Comments are closed.