Η άτυχη Ιωάννα «σπάει» τη σιωπή της: Περίμενα μία συγγνώμη λέει

0

Για πρώτη φορά η 34χρονη Ιωάννα έλυσε, μέσω του δικηγόρου της, τη σιωπή της μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την 35χρονη. Από το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα ενημερώθηκε ότι η δράστις οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στον Ant1, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και η Ιωάννα περιμένει την τελική δικαίωσή της.

«Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην ατυχή – όπως είπε- αναφορά από τον κ. Κεχαγιόγλου ότι η 35χρονη έχει τρεις μέρες να φάει.

«Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθούσε βήμα-βήμα την καθημερινή ζωή της Ιωάννας

To μοτίβο της καθημερινής ζωής της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται ότι είχε η 35χρονη, η οποία χρησιμοποιούσε την τεχνολογία ως «όπλο» για να παρακολουθεί βήμα-βήμα την 34χρονη.

Συγκεκριμένα στο κινητό βρέθηκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο ενώ έχει βρεθεί φωτογραφία της συσκευής αλλά και η σύνδεση που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της εφαρμογής.

Με απλά λόγια η δράστις είχε κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό της η οποία της έδινε σε πραγματικό χρόνο όλες τις κινήσεις της Ιωάννας, πού έμενε, πού διασκέδαζε και τι κινήσεις έκανε.

Η ίδια ανάλυση του κινητού έδειξε ότι παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατόπτευει.

Share.

Comments are closed.