Με μηνύσεις απαντά ο Χαρδαλιάς σε συκοφαντικές αναρτήσεις (εικόνα)

0

Με μηνύσεις και αγωγές απαντά ο Νίκος Χαρδαλιάς έναντι οποιουδήποτε εμπλέκει το όνομά του, μέσω αναρτήσεων από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, με συμμετοχή του σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κατέχει το 5% εργοστασίου κατασκευής μασκών ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και κάνει λόγο για "αλητεία".

Σημειώνει μάλιστα ότι έχει ήδη δώσει εντολή στο δικηγόρο του προκειμένου να «προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική είδηση»

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υφυπ. Πολιτικής Προστασίας «δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!».

Share.

Comments are closed.