Πολλές περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα

0

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Τα προβλήματα έχουν προκληθεί κυρίως από πτώσεις δένδρων στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν σημειωθεί και βλάβες.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για κοπές δένδρων- είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τις δέκα το πρωί είχε κλείσει η οδός Παπανικολή από το ύψος της πλατείας Κένεντυ στο Χαλάνδρι, λόγω δένδρων που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.

«Η κατάσταση στο νομό Αττικής είναι φρικτή, υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα»,δήλωσε στο Θέμα 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Όπως επισήμανε ο κ. Μανιάτης, «έχουν πέσει πάρα πολλά δέντρα. Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης και στην Ανατολική Αττική από την Ανάβυσσο μέχρι τη λίμνη του Μαραθώνα.

Στη Νέα Ιωνία και τη Μεταμόρφωση, στον Γέρακα και την Παλλήνη έχουμε διακοπές ρεύματος ενώ στο κομμάτι της Αναβύσσου μέχρι τον Μαραθώνα έχουμε σοβαρά προβλήματα και πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Στο Κρυονέρι, από μία μεγάλη βλάβη που σημειώθηκε από τις 2-3 τη νύχτα, δεν έχουν πάρει ακόμα ρεύμα» (σ.σ. λίγο πριν από τις δέκα το πρωί της Κυριακής).

Share.

Comments are closed.