Τίτλοι τέλους για το Mega;

0

Το τέλος φαίνεται ότι γράφτηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ της Τηλέτυπος, για το Mega.

Όπως αναφέρει το newpost.gr tο πρώτο κανάλι της χώρας δυστυχώς περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.

Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος.

Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

Σύμφωνα πάντως με το Liberal.gr o Θεοχάρης Φιλιππόπουλος εξακολουθεί να διατηρεί ζωηρό το ενδιαφέρον του για το Mega.

Ασφαλείς πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν αληθεύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα το πρωί και οι οποίες τον ήθελαν να εγκαταλείπει την προσπάθεια διάσωσης του καναλιού. «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Το Mega περνάει πάντως δύσκολες ώρες, καθώς οι τράπεζες πιέζουν ασφυκτικά τους παλαιούς μετόχους να αποφασίσουν για την τύχη του καναλιού και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Share.

Comments are closed.