Χαρδαλιάς: Οι νέοι μας θα κάνουν τώρα την διαφορά

0

Μήνυμα στους νέους έστειλε μέσω Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή το νέο σποτ της κυβέρνησης ενόψει της επιστροφής του πρώτου κύματος των εκδρομέων του Αυγούστου.

«Οι νέοι μας θα κάνουν τώρα την διαφορά! Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς με το βλέμμα στραμμένο στα άτομα νεαρής ηλικίας.

Το σποτ εξάλλου που πρώτος ανήρτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Κυριακής είναι στοχευμένο στους νέους που μπορεί να βρέθηκαν «σε πάρτι και να αγνόησαν τα μέτρα προστασίας» ή ακόμη και να ξέχασαν τον κορωνοϊό.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Επιστρέφοντας στο σπίτι σου μπορεί να αγκάλιασες τη μητέρα σου. Να πήρες το λεωφορείο χωρίς να φορέσεις μάσκα. Να είδες φίλους που γύρισαν κι αυτοί από διακοπές. Γιατί δεν ήξερες πως στο πάρτι υπήρχε κρούσμα. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είσαι φορέας χωρίς συμπτώματα. Και δεν φαντάστηκες πως θα κολλήσεις τους γονείς σου. Δεν σκέφτηκες πως οι γονείς των φίλων σου θα μπουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Πως ίσως πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν ήθελες εσύ να βάλεις σε κίνδυνο κανέναν. Κάνε λοιπόν έστω τώρα τη διαφορά. Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Για την επόμενη εισαγωγή σε νοσοκομείο».

Share.

Comments are closed.