• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Τράπεζες»Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου
Τράπεζες

Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου

17 Σεπτεμβρίου, 2016Updated:18 Σεπτεμβρίου, 2016Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Υπάρχει πόρισμα του SSΜ και της ΤτΕ για δάνεια που παραχώρησε η Τράπεζας Αττικής για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα το οποίο και θα σταλεί τις επόμενες ημέρες στην Εισαγγελία, δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως «δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου από την Τράπεζα της Ελλάδος».

Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον πρωθυπουργό για τις τράπεζες και την οικονομία, ανέφερε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις της ΤτE με την κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της συζύγου του υπογράμμισε «η σύζυγός μου, με την οποία ζω 40 χρόνια, αισίως φέτος συμπληρώσαμε 40 χρόνια, θα μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το πιο έντιμο ειλικρινές, δημιουργικό και στοργικό άτομο που υπάρχει στον πλανήτη αυτό. Έχει σπιλωθεί εδώ και πολύ καιρό με την ιστορία αυτή, υπερασπίζεται τον εαυτό της μονή της, με τον ικανό συνήγορό της, και θα συνεχίσει να το κάνει».

Εχει την άμεση συμπαράστασή μου σημείωσε, ενώ τόνισε ότι «αυτό δεν μπορεί να βάλει σκιές στις σχέσεις της ΤτE με την κυβέρνηση. Η συζυγός μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και θα χειριστεί το θέμα αυτό μόνη της», είπε.

Ερωτηθείς για τη διάσταση που δίνουν στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας στη, εταιρεία της συζύγου του οι Financial Times o διοικητής τηw ΤτΕ είπε ότι η σύζυγός του έχει κάνει δήλωση, και ο συνήγορός της έχει κάνει δήλωση χθες, και μίλησε για ατυχείς δικονομικές ανωμαλίες οι οποίες διερευνώνται.

Κυβερνητική πηγή: Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της
Από την πλευρά της κυβερνητική πηγή μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε ότι «η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της. Κανένας δεν μπορεί και δεν δικαιούται να παρέμβει στο έργο της».
«Όπως δήλωσε και ο διοικητής καμία σκιά δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε στη θεσμική σχέση της κυβέρνησης με την Τράπεζα της Ελλάδος», ανέφερε η ίδια πηγή.

«Εργαζόμαστε για την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, σε μια φάση που αρχίζουν και εμφανίζονται θετικά σημάδια, όπως η μείωση των κόκκινων δανείων, η σταδιακή επιστροφή καταθέσεων και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ανάκαμψης της οικονομίας» ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον κ. Στουρνάρα, υπογράμμισε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στον ανεξάρτητο ρόλο του διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας, καθώς και στο ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται σκιές στη θεσμική συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΣτο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ οι τραπεζικές καταθέσεις από… πώληση ακινήτων
Next Article ΔΝΤ: Yψηλό το κόστος των πολέμων στη Μέση Ανατολή

Related Posts

Σεντένο (ΕΚΤ): Η ΕΚΤ δεν βιάζεται να μειώσει περαιτέρω τα επιτόκια

2 Ιουλίου, 2025

Reuters: Η Ελλάδα καταρτίζει σχέδιο για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο - Η λύση που βρίσκεται στο τραπέζι

1 Ιουλίου, 2025

Eurobank: Σε ξένους επενδυτές το 94% του senior preferred ομολόγου

1 Ιουλίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.