• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Προσλήψεις»Δημόσιο»Διαγωνισμοί για 335 μόνιμους στο υπουργείο Οικονομικών
Δημόσιο

Διαγωνισμοί για 335 μόνιμους στο υπουργείο Οικονομικών

9 Οκτωβρίου, 2018Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Στα σκαριά βρίσκονται τρεις προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό. Μέσα στο φθινόπωρο θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ προκηρύξεις για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υπηρεσίες που υπάγονται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών.

75 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Στα γραφεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού βρίσκεται αίτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την πρόσληψη 75 μόνιμων τελωνειακών. Η συεγκεριμένη προκήρυξη έχει μπει σε πρωτη προτεραιότητα για την Ανεξάρτητη Αρχή σύμφωνα με πληροφορίες της Αγοράς Εργασίας. Οι θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό δευτεροβάθμιας και τεχνολογικής εκπαίδευσης, ενώ όλες οι θέσεις αφορούν την ειδικότητα των τελωνειακών. Το επίμαχο αίτημα έχει λάβει ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) και σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ο έλεγχος της πράξης.Εκτός από το πτυχίο ή διπλωμα που θα ζητηθεί, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου και καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας.

100 πληροφορικάριοι στην ΑΑΔΕ

Θέμα χρόνου αποτελεί πλέον η έκδοση του μεγάλου διαγωνισμού του υπουργείου Οικονομικών για 100 θέσεις τακτικού προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής. Οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών που γίνονται δεκτοί στην επικείμενη προκήρυξη είναι: Πτυχίο ή Δίπλωμα: Πληροφορικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών, Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών, Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής (Ε.Α.Π.), Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων και Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

160 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Με 160 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Το αιτημα που έχει φτάσεις στα γραφεία του ΑΣΕΠ εδώ και λίγες μέρες αφορά στην πρόσληψη πτυχιούχων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης από ειδικότητες όπως: ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Πληροφορικης, ΠΕ Οικονομολόγων και ΠΕ Νομικών. Η προκήρυξη αναμένεται να σταλεί για δημοσιευηση στο Εθνκό Τυπογραφείο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

εργασία προσλήψεις
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΝόμπελ Οικονομίας στους Γουίλιαμ Νόρντχαους και Πολ Ρόμερ
Next Article DBRS: Στην κατηγορία «μεσαίου κινδύνου» για έξοδο από το ευρώ η Ελλάδα

Related Posts

Κυβερνοεπίθεση σε mail δημοσιογράφων – Η Washington Post διερευνά την υπόθεση

17 Ιουνίου, 2025

Κλήρωση Τζόκερ 17/6/2025: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 5,8 εκατ. ευρώ

17 Ιουνίου, 2025

Economist: Ποιος θα αντέξει περισσότερο στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν – Πόσο πιθανή είναι η εμπλοκή των ΗΠΑ

17 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.