• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Νέες «απειλές» Καμμένου με... στολή παραλλαγής
Ειδήσεις

Νέες «απειλές» Καμμένου με... στολή παραλλαγής

28 Δεκεμβρίου, 2018Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την θέση του και την στάση που θα κρατήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Είπα ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι γνωστό ότι έχω ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα παραιτηθώ από Υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα αποχωρίσω από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα, το στράτευμα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Το στράτευμα παραμένει ενωμένο, δεν εμπλέκεται στις πολιτικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν στη Βουλή των Ελλήνων, υπηρετεί τη σημαία, το εθνόσημο και την πατρίδα», ανέφερε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε τα Ε/Φ «ΝΥΜΦΑΙΑΣ», «ΠΛΑΓΙΩΝ», «ΠΕΤΑΛΟΥ» και «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ», όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Ε/Φ «ΓΕΜΙΣΤΗΣ».

Όπως δήλωσε, «με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού ήρθαμε σήμερα στα φυλάκια για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς, στους στρατεύσιμους και στους εθνοφύλακες.Ιδιαίτερα εδώ, στην Κομοτηνή, στη Θράκη μας, όπου οι συνθήκες είναι δύσκολες, ιδίως για τα παιδιά που έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ήθελα να τους ευχηθώ καλή χρονιά. Η χρονιά που πέρασε ήταν από τις τελευταίες δύσκολες χρονιές της κρίσης. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ, γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτή την περίοδο της κρίσης, έδειξαν υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και υψηλό ηθικό, που βοήθησαν την πατρίδα μας να ισχυροποιηθεί γεωπολιτικά και να καταφέρει από μέρος του προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή να είναι ο κορμός της λύσης και να αποτελεί αυτό που είπε ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πριν από δύο εβδομάδες, τον άξονα του «πλάνου A», δηλαδή τον άξονα εκείνων των χωρών που θα φέρουν την ειρήνη, την ασφάλεια και την ισορροπία στην ευρύτερη περιοχή».

Καμμένος
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΠοιες αλλαγές έρχονται στις άδειες δημοσίων υπαλλήλων
Next Article Ενισχύεται ο κλάδος των videogames στην Ελλάδα με τροποποιητική ΚΥΑ

Related Posts

Πώς τα κρυπτονομίσματα κάνουν πλουσιότερο τον Τραμπ

16 Ιουνίου, 2025

Σύμβουλος καριέρας: Γιατί η επιμονή στην τέλεια επιλογή οδηγεί σε χειρότερα αποτελέσματα

16 Ιουνίου, 2025

Ταϊβάν: Γιατί βάζει στη «μαύρη λίστα» τις κινεζικές Huawei και SMIC

16 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.