63 νέοι εργαζόμενοι σε τέσσερις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

0

Υποψήφιοι διαφορετικών ειδικεύσεων που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε μεγάλες εταιρείες και φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνολικά διατίθενται 63 θέσεις εργασίας, ανάμεσά τους και θέσεις που αφορούν μόνιμη απασχόληση. Οι ειδικότητες που ζητούνται κυρίως: νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, μάγειρες, υπεύθυνοι διοίκησης, γραμματειακή υποστήριξη, οδηγοί φορτηγών.

Οι προσλήψεις που διενεργούνται αφορούν χώρες όπως: Βέλγιο, Γερμανία, Κύπρο και Ολλανδία.
Είναι αναγκαίο να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις ημερομηνίες αλλά και κατά την υποβολή των βιογραφικών, διότι αρκετές από τις εταιρείες και τους φορείς επιθυμούν την ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών και αιτήσεων.

1. ΒΕΛΓΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα προσλάβει ένα άτομο για τον εκτελεστικό οργανισμό καινοτομίας και δικτύων. Οι αιτήσεις πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 8 Δεκεμβρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες: ec.europa.eu.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών και Αξιών και Αγορών θα συνεργαστεί με ένα άτομο ως υπεύθυνο γραφείου στη μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι αιτήσεις πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών θα έχει διάρκεια έως τις 7 Δεκεμβρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες: esma.europa.eu

2. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Ευκαιρίες για σαράντα νέους παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στη Γερμανία δίνει ο Δήμος Στουτγκάρδης, για σταθερή απασχόληση σε ολοήμερα σχολεία και ολοήμερους παιδικούς σταθμούς. Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, υπηκοότητα κράτους-μέλους ΕΕ, απαραίτητη εργασιακή εμπειρία, καλή γνώση γερμανικής γλώσσας. Η προθεσμία είναι ανοιχτή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.
Πληροφορίες: personalgewinnung.jugendamt@stuttgart.de.

3. ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ
Η Dominoʼs Pizza επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της πέντε μάγειρες και υπεύθυνους κουζίνας για τη Λεμεσό. Επιθυμητά προσόντα: υποχρεωτική προϋπηρεσία σε υπηρεσίες κουζίνας, καλή γνώση ελληνικών και αγγλικών. Η προθεσμία είναι ανοικτή. Βιογραφικά και πληροφορίες: mynewjob@md-hellas.gr.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας της Κύπρου, «The Cyprus Institute», πρόκειται να προσλάβει ένα άτομο για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: μεταπτυχιακή εκπαίδευση, υποχρεωτική 2ετής προϋπηρεσία σε γραμματειακή υποστήριξη, καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Η προθεσμία υποβολής βιογραφικών είναι ανοικτή. Περισσότερες πληροφορίες: mynewjob@md-hellas.gr.

4. ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Ζητούνται δεκαπέντε οδηγοί φορτηγών σε εταιρεία διεθνών μεταφορών. Τα κύρια προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι: ευρωπαϊκό δίπλωμα κατηγορίας C και Ε με το αντίστοιχο Π.Ε.Ι., υποχρεωτική προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός χρόνου ως οδηγός φορτηγού, καλή γνώση της γερμανικής και της αγγλικής γλώσσας. Πληροφορίες: mynewjob@md-hellas.gr.

Share.

Comments are closed.