Εύσημα του ΠΟΥ Ευρώπης στην Ελλάδα για τα «τολμηρά μέτρα»

0

Συγχαρητήρια για να «τολμηρά μέτρα» στο πλαίσιο περιορισμού διάδοσης του κοροναϊού έδωσε στην ελληνική κυβέρνηση ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Ευρώπης, Χανς Κλούγκε.

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ Ευρώπης, Χανς Κλούγκε απένειμε, μέσω Twitter, συγχαρητήρια στο υπουργεία Υγείας και την ελληνική κυβέρνηση, γενικότερα, για τα «τολμηρά μέτρα» που έλαβε για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Συγχαρητήρια κύριε υπουργέ Βασίλη Κικίλια για τις τολμηρές προσπάθειες στην κοινωνική μετακίνηση, που κάνει το υπουργείο Υγείας και η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να περιορίσει την εξάπλωση του COVID19» ανέφερε ο Κλούγκε.

 

Hans Kluge@hans_kluge

Congratulations Minister @Vkikilias for the bold community mobilization efforts by the Greek Ministry of Health @YpYgGR & Government to contain & suppress outbreak. @WHO_Europe fully supports. https://twitter.com/vkikilias/status/1238209266571452416 

Vassilis Kikilias

@Vkikilias

Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα.
Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι

Προβολή εικόνας στο Twitter
170 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Share.

Comments are closed.