Το σχέδιο για τόνωση της οικονομίας, που θα εφαρμοστεί Απρίλιο

0

Σήμερα η κυβέρνηση ανακοινώνει το ολοκληρωμένο σχέδιο για την τόνωση της οικονομίας.

Το σχέδιο θα σχετίζεται με τις παρεμβάσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν τον Απρίλιο και θα έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με κυβερνητικές πήγες, ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης και των επιστημόνων στη γενική ενίσχυση των 800 ευρώ (αντί της ενίσχυσης των 600 ευρώ κατόπιν κατάρτισης) με τις σχετικές ανακοινώσεις για την υλοποίηση του μέτρου να πραγματοποιούνται, κατά πάσα πιθανότητα, τη Δευτέρα.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας για τον μήνα Απρίλιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του κ. Μητσοτάκη, με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσο, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, το γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, το γενικό γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Θανάση Πετραλιά και τον προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη.

Το σχέδιο θα ανακοινωθεί από τους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

Share.

Comments are closed.