Ο Τραμπ προαναγγέλλει νέο πακέτο $2 τρισ. για υποδομές

0

Έτοιμος να «ρίξει» ακόμα ένα «πακέτο» δηλώνει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθώς τέσσερις ημέρες μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου μέτρων ανακούφισης ύψους 2 τρισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση των οικονομικών ζημιών από την πανδημία του κορωνοϊού, προανήγγειλε μέσω twitter άλλα 2 τρισ. δολάρια για δαπάνες σε υποδομές.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του έγραψε ότι «αυτή είναι η ώρα» για να εξετάσουμε μια γενική ενίσχυση των υποδομών με αμερικανικά επιτόκια στο μηδέν κατά τη διάρκεια της κρίσης.

«Θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟ, δύο τρισεκατομμύρια δολάρια, και να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε εργασίες και την ανοικοδόμηση των κάποτε μεγάλων υποδομών της χώρας μας! Φάση 4 «έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στα τρία νομοσχέδια έκτακτης ανάγκης που έχουν ήδη εγκριθεί από τη Βουλή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

With interest rates for the United States being at ZERO, this is the time to do our decades long awaited Infrastructure Bill. It should be VERY BIG & BOLD, Two Trillion Dollars, and be focused solely on jobs and rebuilding the once great infrastructure of our Country! Phase 4

Όπως αναφέρει το CNBC ο Τραμπ εδώ και καιρό προωθεί μια πρόταση για τις υποδομές και τα έργα σε δρόμους, γέφυρες και αεροδρόμια, ενώ το θέμα αντιμετωπίζονταν από τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο ως ένα από τα λίγα στα οποία θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές σταμάτησαν μετά την παραπομπή του Τραμπ με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς ενώ διερευνούν τη διοίκησή του.

Share.

Comments are closed.