Τους… τσάκωσαν με το φακελάκι στο χέρι

1

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Ρόδο δύο εφοριακοί που βρίσκονταν στο νησί για έλεγχους, και έτσι προσήχθησαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι δύο εφοριακοί, που είχαν έρθει για έλεγχο στο νησί από ΔΟΥ της Κρήτης, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα (300 ευρώ), τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία της Ρόδου ύστερα από συνεννόηση με αξιωματικούς της αστυνομίας.

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και η Εισαγγελία Ρόδου και η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να προσδιοριστούν οι σχετικές κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ependisinews, η σύλληψη των δύο κατηγορούμενων έγινε στην περιοχή του Νιοχωριού στο κέντρο της πόλης.

Share.

1 Σχόλιο

  1. Κυριάκος Ιωαννίδης on

    Αμοίβονται γερά, όμως θέλουν και άλλα. Εδώ στην Ελλάδα είναι όλα εύκολα.Δεν μπορούν να σε διώξουν αν είσαι στο κόμμα εξουσίας και αν σε διώξουν σε επαναφέρει η αντιπολίτευση όταν έλθει στην εξουσία. Αυτό που μετράει είναι το Κομμα, γιατι
    Έχει ομοιότητες με τους κλέφτες και τους απατεώνες. Αν σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και σε βάλουν φυλακή τότε υπάρχουν οι νόμοι που επιτρέπουν να βγεις από την φυλακή με χίλια κόλπα. Όλοι οι κλέφτες και οι απατεώνες είναι αχόρταγοι και ιδίως αν είναι πολικοί, εφοριακοί, τελωνιακοί, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργολάβοι και πολλοί άλλοι. Εδώ έβαλαν τους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα. Γιατί δεν μας γράφετε τα ονόματα. Είναι και αυτά προσωπικά δεδομένα. Σε αυτή τη χώρα μόνο οι τίμιοι δεν έχουν προσωπικά δεδομένα .