Ποια είναι η H Ελληνοαμερικανίδα που θα καθίσει στο «σκαμνί» τον Τραμπ

0

Το πράσινο φως έδωσε δευτεροβάθμιο δικαστήριο για να συνεχιστεί η διαδικασία της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ η ΕλληνοαμερικανίδαΣάμερ Ζερβός, η οποία κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο για σεξουαλική παρενόχληση το 2007.

Το Εφετείο της Νέας Υόρκης απέρριψε τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι ένας εν ενεργεία πρόεδρος δεν μπορεί να δικαστεί σε κρατικό δικαστήριο και ότι παραμένει ένα φυσικό πρόσωπο που δεν είναι υπεράνω νόμου. Συνεπώς, θα κληθεί να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση, αναφέρει το protothema.

Οι δικηγόροι του Τραμπ είχαν επικαλεστεί την «ρήτρα υπεροχής» του Αμερικανικού Συντάγματος που «προστατεύει τον πρόεδρο από το να προσέλθει σε κρατικό δικαστήριο, ενώ είναι εν ενεργεία».

Η Ζερβός μήνυσε τον Τραμπ το 2016 ισχυριζόμενη ότι έλεγε ψέματα πως δεν την είχε συναντήσει ποτέ σε ξενοδοχείο ή την είχε υποδεχθεί με φιλί στο στόμα, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες της.

Οι δικηγόροι του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο.

Η Σάμερ είχε γνωρίσει τον Τραμπ όταν μετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι σόου του μεγιστάνα «Apprentice» το 2006.

Έναν χρόνο μετά, η Ζερβός ζήτησε ραντεβού μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και τότε ο Τραμπ την είχε δεχθεί στο γραφείο του.

«Με υποδέχθηκε με ένα φιλί στο στόμα, αιφνιδιάζοντάς με και το ίδιο έκανε και όταν έφευγα από το χώρο», είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο όταν δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την ιστορία της.

Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται πως ο Τραμπ την φίλησε στο στόμα, «άγγιξε το στήθος της» και «πίεσε τα γεννητικά του όργανα πάνω της» κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους το 2007, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ακόμα πως επιχείρησε να τον απομακρύνει ήρεμα, αλλά «αυτός δεν νοιαζόταν, συνέχισε να την αγγίζει».

Share.

Comments are closed.