Αποκάλυψη: Offshore για «Καθεστωτικά» Μέσα Ενημέρωσης προετοίμαζε ο Παππάς

0

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Κουρτάκης μέσα από τη στήλη του «Πολιτικός Καφές» στα «Παραπολιτικά».

Εκτός όλων των άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συζητούσε με τον Χρήστο Καλογρίτσα τη δημιουργεία οffshore εταιρειών για τα «Καθεστωτικά» Μέσα Ενημέρωσης, που θα δημιουργούσε ο Αρτέμης Αρτεμίου, με στόχο τον έλεγχο της Ενημέρωσης.

Διαβάστε τι γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στα «Παραπολιτικά»:

Αρκετά Ρίχτερ στο πολιτικό σκηνικό προκάλεσε η αποκάλυψη του εφοπλιστή Μαρινάκη, σε σχέση με το αίτημα των Τσίπρα - Παππά να δανείσει 20 εκατ. ευρώ στον Καλογρίτσαπροκειμένου ο τελευταίος να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Από την Πέμπτη που βγήκε στον Real ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, δεν υπήρξε καμία επί της ουσίας απάντηση. Και δεν υπήρξε, γιατί η αποκάλυψη ανταποκρίνεται πέρα ως πέρα στην πραγματικότητα.

Πράγματι, ο Καλογρίτσας επισκέφθηκε το γραφείο του Μαρινάκη. Και το ραντεβού είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το έκλεισε ο ίδιος ο Παππάς. Επειδή άκουσα και διάβασα διάφορα τις τελευταίες ώρες, θέλω να περιοριστώ σε δύο ερωτήσεις που νομίζω ότι περιέχουν και το ζουμί στην όλη ιστορία.

Συναντήθηκαν μετά από παρέμβαση των Τσίπρα - Παππά οι Μαρινάκης - Καλογρίτσας με τον τελευταίο να ζητάει δάνειο από τον εφοπλιστή; Και ένα δεύτερο. Αληθεύει ότι ο κ. Παππάςσυζητούσε με τον Καλογρίτσα τη δημιουργία πέντε - έξι offshore εταιρειών για τα media,που θα δημιουργούσε ο μετρ του είδους Αρτέμης Αρτεμίου;

Ας απαντήσουν στα ερωτήματα και ας αφήσουν τις καταγγελίες περί διαπλοκής…

Share.

Comments are closed.