«Χρυσάφι» στα πόδια της Μέγκαν: Μετά το… Megxit έρχεται χρυσό συμβόλαιο με οίκο μόδας;

0

«Ανακατωσούρα» προκάλεσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την επίσημη ανακοίνωση της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Χάρι σχετικά με την αποποίηση των βασιλικών αξιωμάτων τους και τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, αλλά όπως διευκρινίζουν εξακολουθούν να στηρίζουν τη βασίλισσα.

Το… Megxit έδωσε τροφή για σχόλια σε βρετανικά ΜΜΕ αλλά και προκάλεσε συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του ζευγαριού.

Ήδη βρετανικά ΜΜΕ όπως η Daily Mail αναφέρουν πως οίκος μόδας είναι έτοιμος να στρώσει… χρυσάφι στα πόδια της Meghan.

Η Δούκισσα του Sussex, στα 38 της χρόνια συνεχίζει να έχει ισχυρή επιρροή στο χώρο της μόδας.

Και φαίνεται ότι μπορεί ήδη να μιλάει με γνωστές φίρμες καθώς αρχίζει να επεξεργάζεται τα μελλοντικά της σχέδια σταδιοδρομίας εκτός της βασιλικής οικογένειας.

«Η Meghan είναι πολύ συνδεδεμένη στη βιομηχανία της μόδας και υπάρχουν πολλές σημαντικές εταιρείες που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της για πρότζεκτ,» είπε μια πηγή, μιλώντας στη Sun.

«Έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις με την Givenchy. Ορισμένες από αυτές τις συμφωνίες θα μπορούσαν να αξίζουν εκατομμύρια λίρες», διευκρίνισε.

Share.

Comments are closed.