Σε στενό πυρήνα προσώπων για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέληξε ο Μητσοτάκης

0

Τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα;

Πρώτα απ’ όλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την αντίθεση του ΚΚΕ για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ και τον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν ο γραμματέας του ΚΚΕ είπε στον πρωθυπουργό πως «σίγουρα θα έχεις καταλήξει στο πρόσωπο», ο δεύτερος απάντησε λέγοντας πως έχει καταλήξει σε έναν στενό πυρήνα προσώπων.

Και αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη είδηση που βγήκε από την συνάντηση… Η δεύτερη είδηση είναι ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν υποψήφιο Πρόεδρο που θα υποδείξει ο πρωθυπουργός.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνάντησή του με τον γραμματέα του ΚΚΕ ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς όπου εκτός από το ταξίδι του στις ΗΠΑ, συζήτησε μαζί τους και για τον εκλογικό νόμο και για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Share.

Comments are closed.