Έρευνα: Τελικά, ποιου μεγέθους γυναικεία στήθη προτιμούν οι άντρες;

0

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες προτιμούν τα σχετικά μεγάλα στήθη, μελέτες και έρευνες, που γίνονται χρόνια τώρα, τις διαψεύδουν.

Σε μία τέτοια έρευνα που έγινε το 1968 φάνηκε ότι η προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού ξεκινάει με στήθη μεσαίου μεγέθους, συνεχίζει με τα μεγάλα και καταλήγει με τα μικρά. Τα πολύ μεγάλα στήθη δεν προτιμώνται, όπως επίσης και τα πολύ μικρά στήθη, τα οποία οι άνδρες αποκαλούν «πλάκα».

Μία πιο πρόσφατη έρευνα, του 2017, έβαλε στην εξίσωση της προτιμήσεις των ανδρών από τη Βραζιλία, το Καμερούν, τη Δημοκρατία της Τσεχίας και τη Ναμίμπια. Οι παράμετροι επιλογής ήταν δύο: το μέγεθος και το σχήμα, δηλαδή το πόσο στητό ήταν το στήθος για την ακρίβεια.

Αν και οι προτιμήσεις μεγέθους ποίκιλλαν, οι περισσότεροι συμμετέχοντες επέλεξαν το μεσαίου μεγέθους στήθους, ενώ η πλειονότητα εξεδήλωσε σταθερή προτίμηση για τα στητά στήθη, υποστηρίζοντας την ιδέα ότι το κακό σχήμα (πλαδαρότητα) υποδήλωνε ασυναίσθητα στο μυαλό των ανδρών υπογονιμότητα, ενώ το στητό, αγαλμάτινο και «στο θεό» υψηλή γονιμότητα.

Share.

Comments are closed.