• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Επιχειρήσεις»EPSILON NET: H Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. αναβαθμίζεται ψηφιακά με συνεργάτη την Data Communication
Επιχειρήσεις

EPSILON NET: H Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. αναβαθμίζεται ψηφιακά με συνεργάτη την Data Communication

20 Φεβρουαρίου, 2024Updated:20 Φεβρουαρίου, 2024Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET & Microsoft Partner, και τη λύση Dynamics 365 Business Central – InnovEra- on Azure εμπιστεύτηκε η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. για τη ψηφιακή αναβάθμιση σε όλο το εύρος της παραγωγικής & εμπορικής δραστηριότητας,  επενδύοντας στο μέλλον.

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. είναι μια 100% ελληνική, οικογενειακή αποσταγματοποιία η οποία δραστηριοποιείται από το 1894 στην παραγωγή και εμπορία οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αφοσιωμένη στην υψηλή ποιότητα παραγωγής, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε.  διαθέτει στην αγορά το υψηλής ποιότητας, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το αγαπημένο ούζο των Ελλήνων αλλά και του εξωτερικού, καθώς εξάγεται σε πάνω από 45 χώρες, με ποσοστό εξαγωγών που αγγίζει το 65% της παραγωγής.

Στο πλαίσιο της σημαντικής εξαγωγικής της δραστηριότητας, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη Α.Ε. αναζήτησε να εκσυγχρονίσει και να βελτιστοποιήσει το σύνολο των επιχειρηματικών διαδικασιών της, μέσα από την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις επαυξημένες ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Η εταιρία εμπιστεύτηκε την Data Communication και την ελληνικοποιημένη έκδοση Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra. Η λύση βασίζεται και αξιοποιεί τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας διεθνούς all-in-one λύσης, ενσωματώνοντας, παράλληλα, την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου EPSILON NET στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

Ο Κωνσταντίνος Κωστήρης, Data & IT Director στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Data Communication και τον Όμιλο EPSILON NET. Τα τελευταία χρόνια, υλοποιούμε συστηματικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό μας και με την υλοποίηση της λύσης Microsoft Dynamics 365 Business Central με την Data Communication, αναμένουμε να αποκτήσουμε σύγχρονα  εργαλεία που θα βελτιώσουν τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες, θα ενισχύσουν την ικανότητά μας στη διαχείριση και αξιοποίηση δεδομένων, θα ενδυναμώσουν την αποτελεσματικότητά μας και θα υποστηρίξουν την αποτελεσματική ανταπόκρισή μας σε τρέχουσες αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις τόσο δικές μας όσο και της αγοράς».

Epsilon Net: Ποτοποιία Πλωμαρίου
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΚυρ.Μητσοτάκης: Δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στους αγρότες, η κυβέρνηση ξεπέρασε τα όρια των προσδοκιών τους
Next Article ΤτΕ: Στα 14,1 δισεκ. ευρώ το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το 2023

Related Posts

ΕΤΑΔ: Παράδοση του Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής στο νέο μισθωτή

16 Ιουνίου, 2025

Η United Media εξαγόρασε το 50% του Alpha TV

16 Ιουνίου, 2025

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: WINNER στα Health & Safety Awards 2025

16 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.