• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία ΑΑΔΕ: 12 υπερτυχεροί κερδίζουν από 100.000 ευρώ
Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία ΑΑΔΕ: 12 υπερτυχεροί κερδίζουν από 100.000 ευρώ

23 Δεκεμβρίου, 2025Updated:23 Δεκεμβρίου, 2025Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Με γενναία χρηματικά έπαθλα έκλεισε και φέτος η χρονιά για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη φορολοταρία της ΑΑΔΕ. Στη σημερινή κλήρωση, 23 Δεκεμβρίου, δώδεκα φορολογούμενοι αναδείχθηκαν υπερτυχεροί, κερδίζοντας από 100.000 ευρώ ο καθένας, σε μια διαδικασία που μοίρασε συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ.

Τα ποσά που αποδίδονται στους νικητές είναι πλήρως αφορολόγητα, ακατάσχετα και χωρίς καμία παρακράτηση. Παράλληλα, κληρώθηκαν και πρόσθετα έπαθλα των 1.000 ευρώ, τα οποία προήλθαν από αδιάθετα ποσά προηγούμενων μηνιαίων κληρώσεων.

Από την ετήσια mega κλήρωση εξαιρούνται, όπως κάθε χρόνο, όσοι είχαν ήδη κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ σε κάποια από τις μηνιαίες φορολοταρίες. Η συγκεκριμένη μηνιαία κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χρόνο, πριν από το τέλος του έτους.

Πώς ενημερώνονται οι νικητές

Οι τυχεροί μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ, ενώ θα λάβουν και προσωπική ειδοποίηση στη θυρίδα τους στο myAADE, καθώς και ενημέρωση μέσω email. Στο ίδιο site είναι διαθέσιμα και τα στοιχεία προηγούμενων κληρώσεων, ώστε οι πολίτες να ελέγχουν τους λαχνούς τους.

Η καταβολή των ποσών θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο myAADE, στην ενότητα «Μητρώο και Επικοινωνία». Όσοι δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, διαθέτουν προθεσμία τριών μηνών για να το πράξουν, προκειμένου να εισπράξουν το έπαθλό τους.

Ποιοι συμμετέχουν και πώς προκύπτουν οι λαχνοί

Δικαίωμα συμμετοχής στις φορολοταρίες της ΑΑΔΕ έχουν όσοι πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα στο έτος. Για κάθε ευρώ που δαπανάται με κάρτα ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής αντιστοιχεί ένας λαχνός, με ανώτατο όριο υπολογισμού δαπανών τα 10.000 ευρώ τον μήνα ανά φορολογούμενο.

Πέραν αυτού του ποσού, οι επιπλέον συναλλαγές δεν αυξάνουν τους λαχνούς για τον συγκεκριμένο μήνα. Στις μηνιαίες κληρώσεις, συνολικά 556 νικητές μοιράζονται τα έπαθλα, με κορυφαίο ποσό τα 50.000 ευρώ, ενώ ακολουθούν κέρδη 20.000, 5.000 και 1.000 ευρώ.

Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση λειτουργεί συμπληρωματικά, επιβραβεύοντας τη συστηματική χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλά και αποκλείοντας όσους έχουν ήδη λάβει το μεγαλύτερο μηνιαίο έπαθλο.

επιλογές φορολοταρία Χριστούγεννα
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleProtergia Powergiving: Ένας χρόνος εμπιστοσύνης, προσφοράς και ουσιαστικής επιβράβευσης!
Next Article Νέο voucher της ΔΥΠΑ: Ψηφιακή κατάρτιση έως 300 ώρες με επίδομα έως 1.500 ευρώ

Related Posts

Protergia Powergiving: Ένας χρόνος εμπιστοσύνης, προσφοράς και ουσιαστικής επιβράβευσης!

23 Δεκεμβρίου, 2025

Φορολοταρία: Έγινε η mega κλήρωση με 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς - Δείτε εάν κερδίσατε

23 Δεκεμβρίου, 2025

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Κώστα Ανεστίδη - Προσπαθεί να μάθει τον λόγο από την τράπεζα, λέει ο δικηγόρος του

23 Δεκεμβρίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.