To KINAΛ καλύπτει και το αντιπολιτευτικό κενό του ΣΥΡΙΖΑ

0

Όλο το χρονικό διάστημα πριν τις εκλογές τα διάφορα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ με τα γνωστά προπαγανδιστικά fake news που διέσπειραν, έκαναν έναν λυσσαλέο πόλεμο εναντίον του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, λέγοντας, παρά την επίμονη δική μας δημόσια άρνηση, ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα είναι ο βέβαιος κυβερνητικός εταίρος του κ. Μητσοτάκη. Τελικά όμως, για άλλη μία φορά, διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Τώρα λοιπόν, κάποια άλλα πρόθυμα παπαγαλάκια, προπαγανδίζουν ότι υπάρχει δήθεν μία θετική προδιάθεση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για κοινό μέτωπο ή ακόμα χειρότερα, και για συμπόρευσή μας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να είναι ευσεβής πόθος κάποιων ελαχίστων, αλλά πρέπει να ξέρουν όσοι ισχυρίζονται τέτοια ανυπόστατα και ευφάνταστα σενάρια, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως κοινή συμπόρευση με τον κ. Τσίπρα και την παρέα του.

Τούτο δε διότι υπάρχει η αδιαμφισβήτητη καταστατική απόφαση του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που ορίζει την αδιαπραγμάτευτη αυτόνομη πορεία μας, απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και απέναντι στον δημαγωγικό λαικισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανείς λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ως όχημα για την επίτευξη άλλων σκοπιμοτήτων ή ακόμα και προσωπικών φιλοδοξιών. Όποιος θέλει να πάει στη Νέα Δημοκρατία ή στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί ανεμπόδιστα να πάει.

Φτάνει όμως πια με τη διαστρέβλωση της καταστατικής μας απόφασης για την αυτόνομη πορεία μας, γιατί αυτό υπονομεύει την ίδια την παράταξή μας και πληγώνει βαθύτατα τους πολίτες που μας εμπιστεύονται μέχρι σήμερα.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ λοιπόν δεν είναι ούτε σημαία ευκαιρίας, ούτε και θα γίνουμε οι νέοι ΑΝ.ΕΛ που θα δώσουμε χείρα βοηθείας στον κ. Τσίπρα για να επιστρέψει στην εξουσία. 

Και αυτό όχι εξαιτίας κάποιας εμμονής μας για τον κ. Τσίπρα. Αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας αμετανόητοι δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι αλλαγής. Αναξιόπιστοι ήταν ως Κυβέρνηση, αναξιόπιστοι παραμένουν και ως Αντιπολίτευση. Είναι εγκλωβισμένοι στις νοοτροπίες του ΣΥΡΙΖΑ του 4%.

Εξάλλου, πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κοινό μέτωπο με αυτούς που μέχρι χτες μας έλεγαν προδότες και γερμανοτσολιάδες και μας απειλούσαν με κρεμάλες; Με αυτούς που με ακραία δημαγωγικό λαικισμό και ατελείωτα μέχρι σήμερα ψέμματα δίχασαν τον Ελληνικό λαό;

Με αυτούς που εφάρμοσαν ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές που μοναδικό στόχο είχαν την άσκηση επιδοματικής πολιτικής κοινωνικής ελεημοσύνης, εξαθλιώνοντας τη μεσαία τάξη;

Με αυτούς που αδίστακτα έστησαν ένα βαθύ παρακράτος και εργαλειοποίησαν ακόμα και τη Δικαιοσύνη με ένα πρωτοφανές, στα χέρια τους, παραδικαστικό κύκλωμα, πλήττοντας το ίδιο το δημοκρατικό μας πολίτευμα, προκειμένου να πετύχουν μικροκομματικές σκοπιμότητες και να εξοντώσουν όλους όσους τους ενοχλούσαν;

Με αυτούς που πορεύτηκαν με το σύνθημα ‘’ή εμείς ή αυτοί’’; Και το κυριότερο, με αυτούς που μέχρι σήμερα  συμπορεύονται συνειδητά με τα απομεινάρια των ΑΝΕΛ;

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, τώρα που, μετά τον Βαρουφάκη, έχασε και το«asset Kammenos», ας αναζητήσει αλλού τους «χρήσιμους ηλίθιους» που θα τον συνδράμουν στους σχεδιασμούς του για την επιστροφή του στην εξουσία. Αυτή η παράταξη έχει τεράστια ιστορική διαδρομή για να αφεθεί στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον δύσκολο, αλλά ελπιδοφόρο αγώνα να καταστήσουμε ξανά αυτήν την παράταξη πρωταγωνίστρια στις πολιτικές εξελίξεις, ως την μόνη προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της Χώρας, απέναντι στις ίδιες δύο όψεις της συντήρησης.  Και μέχρι στιγμής το αποδεικνύουμε κοινοβουλευτικά καθημερινά.

Εμείς ασκούμε μία ουσιαστική και μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, καλύπτοντας το αντιπολιτευτικό κενό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται σε βέρτιγκο.

*Εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου Κινήματος Αλλαγής

Share.

Comments are closed.