• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Ειδήσεις»Καταιγίδες και χιόνια το Σαββατοκύριακο
Ειδήσεις

Καταιγίδες και χιόνια το Σαββατοκύριακο

22 Φεβρουαρίου, 2020Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και το Σάββατο. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά, πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στη συνέχεια, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να μετατοπίζονται νοτιότερα, επηρεάζοντας κυρίως τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12, στην Ήπειρο από 0 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 13 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 5 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 2 έως 9 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 13 βαθμούς, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικές βροχές στα πεδινά και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα ημιορεινά τμήματα στα βόρεια και βορειοδυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, φαινόμενα που όμως γρήγορα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

καταιγίδες
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleΓιατί είναι «κακό» το ελληνικό χρέος;
Next Article Τέλος η περίοδος χάριτος: Αντιμέτωπη με την αδυσώπητη καθημερινότητα η Κυβέρνηση

Related Posts

Ταϊβάν: Γιατί βάζει στη «μαύρη λίστα» τις κινεζικές Huawei και SMIC

16 Ιουνίου, 2025

ΕΤΑΔ: Παράδοση του Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής στο νέο μισθωτή

16 Ιουνίου, 2025

Γεύμα της Εθνικής Τράπεζας με αντιπροσωπεία του πανεπιστημίου του Yale

16 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.