ΣΔΟΕ: Συνεχή τα πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρεμπορευμάτων

0

Προϊόν φαντασίας και κατασκευής χαρακτηρίζει το ΣΔΟΕ με ανακοίνωσή του πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο «Το ΣΔΟΕ έκανε τα εύκολα – δύσκολα σε υπόθεση κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων».

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας και κατασκευής και αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους πραγματικούς σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί», αναφέρει το ΣΔΟΕ και προσθέτει ότι τα πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρεμπορευμάτων είναι συνεχή, προκαλώντας τους τεράστιες ζημιές, αναφέρει το newmoney.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή με το εν λόγω δημοσίευμα πλήττεται το κύρος της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Ο συγκεκριμένος αποθηκευτικός χώρος, στον οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν είχε τεθεί σε παρακολούθηση.

Η έρευνα και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από κλιμάκια ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, χωρίς τη συμμετοχή άλλων συναρμόδιων Υπηρεσιών.

Οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας και σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δε θα έθεταν σε κίνδυνο οποιαδήποτε δράση.

Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., παρά τον μικρό αριθμό των ελεγκτών που διαθέτει, δε διακατέχεται από κανένα φόβο για την επίτευξη των στόχων της, καθόσον τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων της και για το έτος 2018, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών για την υπόθεση του παράνομου εργοστασίου στην περιοχή Ασπροπύργου, βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα επιτυχία των υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, οι οποίοι, την Κυριακή 09.12.2018, εντόπισαν σε άλλη περιοχή, νέο εργοστάσιο παρασκευής τσιγάρων, όπου και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες καπνού. Τα πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρεμπορευμάτων είναι συνεχή, προκαλώντας τους τεράστιες ζημιές. Η προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και της διασφάλισης των δημοσίων εσόδων είναι μία συνεχής και επίπονη διαδικασία, την οποία υπηρετούν με κάθε κόστος οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε.

Share.

Comments are closed.