«Πρωτιά» στη ΔΕΘ για το ΥΠΕΘΑ

0

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης κλείνει τον κύκλο της, με μεγάλη επιτυχία και εφέτος. Πολλά τα Περίπτερα, πολλά τα εκθέματα και πολλοί οι επισκέπτες.

Της Θάλειας Χούντα*

Το άτυπο χρίσμα του «νικητή», σαν το Περίπτερο που προσέλκυσε τον περισσότερο κόσμο αλλά και επί της ουσίας δηλ. που ο κόσμος παρέμεινε αρκετή ώρα και με ενδιαφέρον παρακολούθησε και ενημερώθηκε σωστά, δικαίως πρέπει να απονεμηθεί στο Περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης! Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονούμε, ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις οι Ένοπλες Δυνάμεις έρχονται μακράν πρώτες στην εμπιστοσύνη του κόσμου, κάτι που αποδείχτηκε πάλι και στην πράξη.

Και για να είμαστε δίκαιοι, το Περίπτερο από μόνο του δεν θα άξιζε τίποτα, αν δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που το επάνδρωσαν και έκαναν κυριολεκτικά την «διαφορά».

Πρώτα απ’ όλα η ευγένεια και το χαμόγελο με το οποίο υποδεχόντουσαν τους επισκέπτες, δεν άφηνε κανέναν ασυγκίνητο και σε προϊδέαζε για την συνέχεια. Μια συνέχεια, που περιλάμβανε πλήρη ενημέρωση για ό,τι ήθελες να μάθεις, με περίσσια υπομονή αλλά και με γνώσεις επί του αντικειμένου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις πανέμορφες ένστολες γυναίκες αλλά και στους ένστολους και μή, που ανταποκρίθηκαν τέλεια στην μεγαλύτερη πρόκληση, αυτή δηλαδή της απ’ ευθείας επικοινωνίας με τον κόσμο και στο ότι όλοι οι επισκέπτες φεύγοντας, είχαν να πουν μόνο καλά λόγια από την εμπειρία τους αυτή.

Βεβαίως, αξίζουν πρωτίστως συγχαρητήρια στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και τους συνεργάτες του, ο οποίος κοινώνησε σε όλους το σοβαρό στίγμα που αρμόζει στις Ένοπλες Δυνάμεις και τον κομβικό ρόλο τους και αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Μετά από χρόνια, χωρίς πολιτικές φανφάρες και πολιτικά πυροτεχνήματα, με ηρεμία και σύνεση κατόρθωσε, να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση που τους πρέπει. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, στους Διευθυντές Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, Μάνο Πιτσιδιανάκη και Χαρίλαο Λαζαρόπουλο, καθώς επίσης και στον Ταγματάρχη ΤΘ, Σπύρο Κιτσάκη, οι οποίοι αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

* Η Θάλεια Χούντα είναι δημοσιογράφος

Share.

Comments are closed.