Αγωνία για τις δημοσκοπήσεις

0

Όταν τελείωσε ο Αύγουστος, στην Κουμουνδούρου ανέμεναν το πρώτο φθινοπωρινό κύμα δημοσκοπήσεων, ώστε να δουν πώς ξεκινά η πολιτική «σεζόν», αλλά και πόσο «ακούμπησε» το κυβερνών κόμμα η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή σε Εύβοια και Βαρυμπόμπη, αλλά και η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Προς μεγάλη τους απογοήτευση, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι η διαφορά παραμένει διψήφια και, παρά τα επιμέρους σημάδια φθοράς της κυβέρνησης, οι πολίτες ουδόλως αντιλαμβάνονται τον ΣΥΡΙΖΑ σαν εναλλακτική λύση.

Ως εκ τούτου, πλέον αρκετοί στην αξιωματική αντιπολίτευση φλερτάρουν με το δόγμα «αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την ιστορία μου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».

Οι κεραίες της στήλης έχουν καταγράψει ΣΥΡΙΖΑίους που είτε αμφιβάλλουν για τον τρόπο διεξαγωγής των μετρήσεων, είτε υπονοούν πως κάποιες αόρατες δυνάμεις... έχουν εξαφανίσει τις δημοσκοπήσεις.

Ταυτοχρόνως, πάντως, ο... διαχρονικός «δημοσκόπος» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Πουλάκης, έχει αναλάβει να προχωρήσει σε μερικές διερευνητικές επαφές με όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, ώστε να καταλάβει ποιες και πόσες σχεδιάζουν να «μετρήσουν» τις εμφανίσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Share.

Comments are closed.