Ανεβάζει στροφές η Κυβέρνηση - Έρχεται καλοκαιρινή καταιγίδα νομοσχεδίων

0

Ένα θερμό καλοκαίρι με νομοθετικές πρωτοβουλίες και επίσπευση στοχευμένων μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσπάθειας για τη μετάβαση της χώρας στη μετά κορωνοϊό εποχή επιφυλάσσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινή γνώμη.

Ο πρωθυπουργός έχει στείλει ένα σαφές σήμα σε όλους όσοι εμπλέκονται εντός και εκτός Υπουργικού Συμβουλίου στην εθνική προσπάθεια ότι δεν πρέπει να πάει ούτε ένα λεπτό χαμένο, καθώς η κοινή γνώμη προσδοκά στην κανονικότητα θέτοντας ψηλά τον πήχη όπως αποκαλύπτουν διαρκώς και οι μετρήσεις της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι λέξεις εφησυχασμός και χαλαρότητα έχουν εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο του Μεγάρου Μαξίμου, με τους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού να αναλαμβάνουν επιπλέον ρόλους προκειμένου να επιτευχθεί η διατήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η καταγραφή απτών αποτελεσμάτων το συντομότερο.

Η σημερινή Κυβέρνηση αφού έφερε εις πέρας με επιτυχία, σε γενικές γραμμές, τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με μια ιστορική πρόκληση, αυτή την αναμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας σε μία χώρα που πρωταγωνιστεί στη ανάπτυξη, τον τουρισμό, την ψηφιακή σύγκλιση, την εκπαίδευση και άλλου και αποτελεί πλέον ένα παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο μέσα και έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατόπιν τούτων, το πρωθυπουργικό γραφείο ανοίγει τη βεντάλια των πρωτοβουλιών σε κομβικούς τομείς, υιοθετώντας απολύτως την άποψη ότι σ΄ αυτήν την εθνική προσπάθεια κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω.

Share.

Comments are closed.