Άνοιγμα Δημοτικών και Γυμνασίων στις 10 Μαΐου «δείχνουν» οι ειδικοί

0

«Πράσινο φως» για άνοιγμα Γυμνασίων και Δημοτικών στις 10 Μαΐου, έδωσε η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με πληροφορίες. Το άνοιγμα θα γίνει με το μοντέλο Λυκείων, δηλαδή με self tests σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Επίσης, μεγάλο όπλο θα είναι και ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών, η πλατφόρμα για τους οποίους άνοιξε σήμερα, Τετάρτη.

Στο θέμα αναμένεται να αναφερθεί μεταξύ, άλλων, η Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την Πέμπτη στις 11 το πρωί. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν οι οριστικές της αποφάσεις για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, καθώς και για την παράταση του διδακτικού έτους.

Αυτό σημαίνει παράταση του διδακτικού έτους έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ εάν όλα κυλήσουν ομαλά στις 10 Μαΐου Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν πίσω στα θρανία τους μαθητές.

Share.

Comments are closed.