Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη

0

Τέρμα στη σύγχυση και στα αντιφατικά μηνύματα που προκαλεί η πολυγλωσσία των υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών και η αμετροεπής έκθεση στα τηλεοπτικά παράθυρα βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα κρούσματα των τελευταίων εβδομάδων και ο αρνητικός αντίκτυπος που είχαν στην κοινή γνώμη αλλά και σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται από την πανδημία οδήγησαν το Μέγαρο Μαξίμου στο να λάβει δραστικά μέτρα αποτροπής παρόμοιων συμπεριφορών στο μέλλον.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι πολίτες κουρασμένοι από την πολύμηνη περιπέτεια της πανδημίας προσδοκούν σε λύσεις και απτά αποτελέσματα και όχι σε υπουργούς που κάνουν πασαρέλα στα κανάλια παριστάνοντας πολλές φορές απλά τους σχολιαστές της επικαιρότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε προσωπικά να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για φειδώ στις δημόσιες τοποθετήσεις και μόνο εφόσον υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, για συνεργασία και αλληλεγγύη ανάμεσα σε όσους συμμετέχουν σ' αυτήν την εθνική προσπάθεια χωρίς να βγάζει κανείς την ουρά του απ’ έξω.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο για την Κυβέρνηση, καθώς θα κριθεί το πότε η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει επιτέλους πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός θέλει την ομάδα του ετοιμοπόλεμη με στοχευμένη δράση και μετρήσιμο έργο.

Εξάλλου, ο ίδιος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πορεία αυτή και όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν δεν διστάζει να κάνει αλλαγές, όταν καταγράφονται κρούσματα αδράνειας ή αδικαιολόγητες αρρυθμίες.

 

Share.

Comments are closed.