• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Facebook Twitter Instagram
Facebook Twitter Instagram
Money PressMoney Press
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Αγορά
    • Επιχειρήσεις
    • Τράπεζες
    • Επενδύσεις
    • Αυτοκίνητο
    • Sport & Business
    • Υγεία
    • Πλανήτης
  • ΧΡΗΜΑ
    • Σχόλιο Ημέρας
    • Εικόνα Αγοράς
    • Στατιστικά
    • Ανακοινώσεις ΧΑΑ
    • Business World
    • Διεθνείς Αγορές
    • Ισοτιμίες
    • Εμπορεύματα
    • Calculators
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • Ιδιώτες
    • Επιχειρήσεις
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    • Συντάξεις
    • Χρηστικά
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
    • Δημόσιο
    • ΟΤΑ
    • Αγορά
  • OPINION
    • Ηγεσία και Management
Money PressMoney Press
Home»Opinion»Ελληνικά Π.Ο.Π. προϊόντα κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομία
Opinion

Ελληνικά Π.Ο.Π. προϊόντα κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομία

12 Ιανουαρίου, 2021Updated:12 Ιανουαρίου, 2021Δεν υπάρχουν Σχόλια1 Min Read
Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η αυξανόμενη ζήτηση για ελληνικές πρώτες ύλες, οι τεράστιες εξαγωγικές ευκαιρίες και η διαφήμιση στο brand Ελλάδα.

Της Μαρίας Ακριβού

Η Ελλάδα, εκτός από την ισχυρή πολιτιστική της κληρονομιά, διαθέτει εξίσου πλούσια γαστρονομική κουλτούρα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, αρκετοί καταξιωμένοι chefs έχουν αναδείξει την υπεροχή Π.ΟΠ. ελληνικών προϊόντων όπως η φέτα, το αυγοτάραχο, ο κρόκος Κοζάνης, η μαστίχα Χίου, το ελαιόλαδο κ.α. μυώντας τον κόσμο στις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας.

Ο αρχιμάγειρας της Γαλλικής Πρεσβείας, Jean-Marie Hoffmann, μιλά στο Think Big για την δυναμική και την αυξανόμενη ζήτηση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, αλλά και για την επικράτηση της «fusion κουζίνας» του παντρέματος δηλαδή διαφορετικών μαγειρικών μεθόδων ή γεύσεων από διαφορετικές χώρες ή από περιοχές της ίδιας χώρας, που δημιουργεί τεράστιες εξαγωγικές ευκαιρίες για Έλληνες παραγωγούς.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ελληνικά Π.Ο.Π. προϊόντα κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομία

Ακριβού προϊόντα
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
Previous ArticleAutohellas: Κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων «True Leaders Awards» της ΙCAP
Next Article ΟΕΕ: Τα 8 μέτρα SOS για να βγουν οι δανειολήπτες από το αδιέξοδο

Related Posts

Πώς οι πολιτικές του Τραμπ επηρεάζουν τα επαγγελματικά ταξίδια

15 Ιουνίου, 2025

Pimco: Συμβουλές στους επενδυτές για τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

15 Ιουνίου, 2025

Σούπερ μάρκετ vs λαϊκή αγορά: Πού βρίσκονται οι καλύτερες τιμές σε φρούτα και λαχανικά

15 Ιουνίου, 2025
Add A Comment

Comments are closed.

moneypress.gr
Technical Summary Widget Powered by Investing.com
Powered by Investing.com
Moneypress

To Moneypress.gr ανήκει στην HT PRESS ONLINE IKE

Tαυτότητα Moneypresss.gr

Χρήση Cookies

'Οροι Χρήσης

Αποποίηση Ευθυνών

FOLLOW US
FOLLOW US
Μέλος του Μητρώο Online Media
© 2025 Moneypress.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.