Έλον Μασκ: Aρνείται η Tesla να πουλήσει κρυπτονομίσματα παρά την κατάρρευση των τιμών

0

Την ώρα που κατακρημνίζονται τα κρυπτονομίσματα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, διεμήνυσε με νέο σχόλιό του ότι η εταιρεία του δεν θα πουλήσει κανένα από τα κρυπτονομίσματά της.

Δραματικά έχει πέσει η τιμή bitcoin, ενώ το Ethereum από τα 3.620 ευρώ που βρισκόταν στις 12 Μαΐου έφτασε λίγο μετά τις 09:00 της Τετάρτης να πέσει στα 2.340 ευρώ.

Αντίστοιχη είναι και η «μοίρα» άλλων μεγάλων παικτών της αγοράς όπως το Binance, το Cardano αλλά και του Dogecoin.
Εν μέσω αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ο Έλον Μάσκ με ένα λακωνικό tweet σημείωσε ότι η Tesla έχει «διαμαντένια χέρια» και πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια πώληση.

Η τιμή των πέντε κορυφαίων κρυπτονομισμάτων ανά αξία μειώθηκε κατά διψήφιο ποσοστό τις τελευταίες 24 ώρες με περίπου 700 δισεκατομμύρια δολάρια να έχουν πλέον εξαφανιστεί από την αγορά κρυπτογράφησης την τελευταία εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Forbes, η πτώση στις τιμές οφείλεται στα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η αγορά.

Μετά τον Έλον Μασκ και το πισωγύρισμα της Tesla με την στήριξη του Dogecoin, τώρα έρχεται η Κίνα η οποία έδωσε εντολή στις τράπεζές της να μην διευκολύνουν τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα και προειδοποίησε τους επενδυτές να αποφύγουν τέτοιου είδους συναλλαγές.

Share.

Comments are closed.