Επιστρέφει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ΕRGO Ασφαλιστική

0

Για ακόμα μία χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από μια διακοπή ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, ο Ημιμαραθώνιος επιστρέφει και η ERGO θα βρίσκεται δίπλα στους δρομείς όχι μόνο προσφέροντας τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της αλλά και εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας κάθε προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό, καθώς θα συμμετέχει με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της και με τη δική της ERGO Running Team.

Μέσα από την συμμετοχή και την υποστήριξη που παρέχει στον αγώνα, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και την προώθηση ενός τρόπου ζωής που προάγει υψηλές αξίες, όπως η υγεία και η ευεξία. Στο πλαίσιο του αγώνα, η ERGO πιστή στη δέσμευσή της να ενεργεί ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, οργανώνει τη δράση “Γίνε κι εσύ ένας κρίκος της αλυσίδας προσφοράς” με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, συγκεντρώνοντας χιλιόμετρα ποδηλασίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν 1’ ποδήλατο με εικονική περιήγηση στη διαδρομή του αγώνα μέσω οθόνης και η εταιρεία θα μετατρέψει τα συνολικά χιλιόμετρα σε δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.). Στη διοργάνωση του αγώνα και σε όλες τις δράσεις της εταιρείας θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Πρωτόκολλο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας.

Η ERGO, ως μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους και προσπαθούν, να υποστηρίζει την επιμονή και την θέλησή τους να επιτύχουν τον στόχο τους, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ολοκληρώσουν το δικό τους έργο. Αυτό είναι το ΕΡΓΟ ευθύνης της.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Share.

Comments are closed.