ERGO forMe: Έρχεται η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τους πελάτες της ERGO

0

Η ERGO Ασφαλιστική κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, δημιουργώντας τη νέα εφαρμογή ERGO forMe η οποία απευθύνεται προς όλους τους ασφαλισμένους της, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την Εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, με τρόπο απλό, εύκολο και γρήγορο, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Η εφαρμογή ERGO forMe, μέσα από ένα σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, είναι προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή, σταθερό ή φορητό υπολογιστή, tablet, καθώς και Smartphone με λειτουργικό Android ή iOS, μέσω των υπηρεσιών Google Play και App Store αντίστοιχα. Οι ασφαλισμένοι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αποκτούν πρόσβαση στο ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο τους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορούν να:

Ενημερώνονται για τις οφειλές τους και τις ασφαλιστικές καλύψεις τους.

Πραγματοποιούν online πληρωμή.

Βλέπουν το ιστορικό των πληρωμών τους.

Παρακολουθούν τα ασφαλιστήριά τους και να τα εκτυπώνουν.

Εκδίδουν πράσινη κάρτα.

Καλούν την Οδική Βοήθεια με ένα κλικ και να παρακολουθούν την πορεία του γερανού προς τον τόπο του περιστατικού.

Επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους και με το Τμήμα Φροντίδας Πελάτη της Εταιρείας, μέσω email ή τηλεφώνου, καθώς και να χρησιμοποιούν πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Ο Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης, με αφορμή τη δημιουργία του ERGO forMe, δήλωσε: “Η Εταιρεία παρουσιάζει μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία χρόνια και τώρα πλέον αναπτύσσει τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και την ενδυνάμωση της πελατοκεντρικότητας, έχοντας ως στόχο την παροχή μιας νέας εμπειρίας φροντίδας και εξυπηρέτησης στους πελάτες και συνεργάτες της. Μέσω του ERGO forMe, ο πελάτης μας έχει άμεση και ασφαλή πρόσβαση με ένα κλικ σε ό,τι αφορά την ασφάλισή του, καθώς και σε υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Στην ERGO αξιοποιούμε την τεχνολογία και επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία και τις ψηφιακές λύσεις, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας ανταποκρινόμενοι με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στις σύγχρονες ανάγκες και επιδιώξεις των πελατών μας”. Σύμφωνα με το πλάνο της ομάδας έργου που σχεδίασε και δημιούργησε το ERGO forMe, η εφαρμογή θα εμπλουτίζεται συνεχώς, προσφέρoντας αναβαθμισμένες λειτουργικότητες, καθώς και νέες υπηρεσίες, οι οποίες θα αυξάνουν συνεχώς την προστιθέμενη αξία της συνεργασίας πελατών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με την Εταιρεία.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2019 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 239 εκατομμύρια ευρώ το 2019 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

Share.

Comments are closed.