Ερχονται νέες θέσεις εργασίας στο ΤΑΙΠΕΔ

0

Νέος ρόλος και νέα γραφεία γραφεία για το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην προσπάθεια αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης που θα διοχετευθούν στην ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια.

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται νομοθετική παρέμβαση που θα προβλέπει διεύρυνση του σκοπού του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να μπορεί να αναλάβει και άλλα projects πέραν των αποκρατικοποιήσεων αλλά και την παράταση λειτουργίας του πέραν της 1η Ιουλίου 2022.

Οι προσλήψεις θα εξαρτηθούν από τον αριθμό και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων που θα ανατεθούν στον Οργανισμό.

Στο μεταξύ χθες έληξε η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ με νέα μέλη για θητεία τριών ετών.

Μια διαδικασία που ξεκίνησε το Υπερταμείο, ως μοναδικός μέτοχος του ΤΑΙΠΕΔ στις 19 Φεβρουαρίου, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει συγκεντρώσεις αρκετό ενδιαφέρον.

Πέρα από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, πληροφορίες αναφέρουν πως θα δημιουργηθεί θέση εντεταλμένου συμβούλου, ο οποίος θα αναλάβει την εποπτεία της νέας δραστηριότητας.

Η επιλογή των νέων μελών εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές Απριλίου.

Τα μέλη θα διοριστούν υπό τον όρο απουσίας οποιωνδήποτε προσωπικών ή νομικών κωλυμάτων και περιορισμών, όπως περιγράφονται στο ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμόρφωση τους με τα ανωτέρω και κατά τον διορισμό τους, υποβάλλοντας σχετική δήλωση.

Share.

Comments are closed.