Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®: Το #MpesStonKyklo Roadshow από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου στο  Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης στη Νέα Χαλκηδόνα

0

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, η κινητή μονάδα ανταποδοτικής ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή®, συνεχίζοντας το ταξίδι του στα super market της Αττικής, θα βρίσκεται από τις 24 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου, στο Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης (Λεωφόρος Αχαρνών 467, Χαλκηδόνα).

Για μια ακόμα εβδομάδα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow για να ανακυκλώσουν εύκολα ακόμα περισσότερα πλαστικά μπουκάλια, πηγαίνοντας απλά στο Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης. Και για αυτή την οικολογική συμπεριφορά, το Κορπή επιβραβεύει τους καταναλωτές με πόντους εξαργύρωσης σε κουπόνια για τα αγαπημένα προϊόντα Nestlé και ακόμα περισσότερα προνόμια μέσω του cyclefi.com

Τα βήματα είναι απλά, καθώς ο καταναλωτής:

  1. Επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή, έχοντας μαζί του πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού.
  2. Ρίχνει τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης.
  3. Σκανάρει το QR code που βρίσκεται πάνω στη μονάδα ανακύκλωσης
  4. Κάνει εγγραφή στο nestlenoiazomai.gr και λαμβάνει προωθητικό κωδικό με εκπτώσεις σε προϊόντα Nestlé
  5. Με τον ίδιο κωδικό μπορεί να κερδίζει επιπλέον προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στην εφαρμογή της Cyclefi, η οποία προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επανάχρησης.

Επόμενος σταθμός του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι στο διάστημα 1-7 Ιουλίου στο Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69 – Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Πρώην Εργοστάσιο ΙΖΟΛΑ).

Share.

Comments are closed.